Adults only Hotel

Hotel oblikovan vjetrom

Uz pozadinu od jadranskog mora, Vitar je prozračan kao povjetarac koji osvježava otok u vrućim ljetnim danima. Ovaj vas hotel u centru Bola poziva da zastanete, udahnete i osluhnete zvukove Mediterana.

Oaza luksuza i opuštanja

  • Hotel samo za odrasle
  • 27 moderno uređenih soba
  • Grijani krovni bazen
  • Sunčalište i hidromasažna kada
  • Teretana
  • Finska sauna
  • Garaža s video-nadzorom
  • Vanjsko parkiralište

Spavajte kao kralj

Luksuzne i udobne, s pogledom na more ili planinu, svaka je soba u Vitru mala oaza privatnosti i mira. Opustite se na prostranim, sjenovitim terasama i najudobnijim krevetima u Bolu.

Detaljnije o sobama

Probudite se za doručak

Svako jutro pečemo svježi kruh, peciva i kolače. Marmelade su domaće, sokovi su sviježe iscijeđeni. Za ranoranioce doručak počinje već u 7:00. Ustajete još ranije? Imamo doručak "za van". Za sve koji vole spavati, doručak traje do 11:00.

Kava? Kava je odlična, i što je još bolje... kuća časti!

Doručak

Pozadina od mora i neba

Spektakularan pogled na Bol i najljepše nijanse plave, osvježavajući vjetar i miris slanog zraka. Imamo sve sastojke za bezbrižan ljetni dan. Uskočite u hidromasažnu kadu ili bazen, naručite koktel i ovdje dočekajte kraj dana. Zalasci sunca s naše terase nevjerojatan su doživljaj koji ne želite propustiti.

Budite fit

Ne morate preskakati svoje omiljene aktivnosti na odmoru ako to ne želite. Bilo da ste raspoloženi za laganu jutarnju vježbu ili ozbiljan trening, nudimo vam svu potrebnu opremu kako biste sačuvali izvrsnu formu. Nakon treninga vas pozivamo na opuštanje u finskoj sauni koja će vas dočekati zagrijana.

Gostoprimstvo koje se pamti

Odsjednete li kod nas, pobrinut ćemo se za sve. Možemo pomoći sa organizacijom prijevoza na dolasku i odlasku, dočekujemo vas s pićem dobrodošlice, nudimo pogodnosti za kasne odlaske i tu smo cijelo vrijeme boravka sa savjetima za sportske aktivnosti, izlete i restorane.

Rezervirajte smještaj

Posjetite nas i dozvolite da vas oduševimo već ove godine.

REZERVACIJE