Adults only Hotel

Udahnite i odaberite

Luksuzne i udobne, s pogledom na more ili planinu, svaka je soba u Vitru mala oaza privatnosti i mira. Opustite se na prostranim, sjenovitim terasama i najudobnijim krevetima u Bolu.

Sve naše sobe imaju...

klimatizaciju · sef · Wi-Fi · SAT-TV · telefon · minibar · ogrtače · papuče · sušila za kosu · toaletne potrepštine · besplatnu kavu i čajeve · kuhalo za vodu · kafe aparat

Trebate ručnik za plažu? Imamo. Trebaju vam usluge praonice, poziv za buđenje ili želite doručak u sobi?

Nema problema. Što god da vam treba, tu smo. Samo zatražite.

Luksuz za posebne prilike

Sobe Luxury Sea View najudobnije su sobe u našoj ponudi, savršene za posebne trenutke kojih ćete se sjećati. U 43 m2 luksuza smjestili smo udoban krevet u romantičnoj niši od drva i ogledala, prostranu kupaonicu i unutarnji vrt s kadom koja gleda na more.

Broj osoba: 2 | Površina sobe: 43 m2 | Krevet: 160 x 200

Prikaži fotografije

Užitak pogleda na more

Uživajte u čaroliji mora čim otvorite oči, brojite barke, udahnite miris slanog zraka. Zahvaljujući suvremenom dizajnu, elegantnim interijerima i prostranim privatnim terasama, sobe Sea View savršen su izbor za uživanje udvoje.

Broj osoba: 2 | Površina sobe: 24 m2 | Krevet: 160 x 200

Prikaži fotografije

Prepustite se planini

Spavajte dublje i dulje u našim sobama s pogledom na bračke vrhove. Sjenovit i prozračan, ovaj interijer čistih i modernih linija idealan je za opuštanje. Za odmor s prijateljima možemo spojiti dvije sobe Classic Balcony.

Broj osoba: 2 | Površina sobe: 26 m2 | Krevet: 160 x 200 (krevet se može razdvojiti po želji)

Prikaži fotografije

Spavajte kao kralj

Naše sobe Classic imaju najudobnije niše za spavanje i vrhunsko su mjesto za promatranje zalazaka sunca. Pripremili smo vam luksuznu posteljinu, udobne stolice za ljuljanje i ispisali poeziju otoka na zidovima. Dobro došli.

Broj osoba: 2 | Površina sobe: 25 m2 | Krevet: 160 x 200

Prikaži fotografije

Rezervirajte smještaj

Posjetite nas i dozvolite da vas oduševimo već ove godine.

REZERVACIJE